Jacques

Pakket 2 – Jacques Beemsterboer

  • Q&A Jacques Beemsterboer
  • Bezoek van de Film Fataal in een Pathé bioscoop/Pathé Thuis (in de klas)
  • Lesmodule door Stichting MOED, door eigen docent te behandelen

Duur Pakket

  • Q&A Jacques Beemsterboer (40/50 Minuten)
  • 95 minuten film - Fataal
  • 5 Thema lessen, 20/30 minuten per les

Inhoud Q&A en verhaal gastspreker Jacques Beemsterboer

In december 2006 lokt de ex-vriend van de 20-jarige Nadine Beemsterboer haar naar zijn woning. Vooraf heeft hij op verschillende plaatsen messen verstopt. De ouders van Nadine raden haar af haar ex-vriend op te zoeken, maar ondanks dat de relatie verbroken is, blijft zij hem geestelijk steunen. Kort nadat Nadine de woning van haar ex-vriend binnengaat, wordt zij door hem met messteken om het leven gebracht.

De moord op hun dochter en zus betekent voor Jacques, Wanda en Jacqueline Beemsterboer een onvoorstelbare tragedie. Ieder op hun eigen manier proberen zij het immense verlies een plek in hun leven te geven. In 2007 richten zij de Nadine Foundation op. De stichting zet zich in tegen zinloos geweld en voor het welzijn van dieren. ‘Op die manier willen wij Nadines dromen uit laten komen’, aldus Jacques. In 2010 komt Wanda’s boek ‘Mam, ik bel je zo terug’ uit, waarin zij het hartverscheurende verhaal vertelt van de moord op Nadine. Tijdens de Q&A van de Fataal School Tour zullen Jacques, Wanda en Jacqueline hun ervaringen delen met de scholieren.

Doelgroep

De Fataal schoolvoorstellingen zijn te boeken voor zowel het VMBO,PO,MBO en het HBO onderwijs. De verschillende pakketten uit ons aanbod worden per school individueel afgestemd op het niveau, leerjaar en het aantal leerlingen. Het begeleidingsteam van Fataal is er toe opgeleid om leerlingen van de verschillende niveaus te begeleiden en ondersteunen.

Video

GRATIS OFFERTE

Klik hier om zelf eenvoudig de prijs voor in de bioscoop te berekenen.

CONTACT

Theater in School – Boekingen & Informatie
T +023-5316222
info@theaterinschool.nl
Website www.theaterinschool.nl

Scroll naar boven

We hebben een nieuwe website!

zinvol-gesprek.nl

Deze website gaat binnenkort offline.