Glenn

Pakket 2 - Glenn

  • Q&A Glenn
  • Bezoek van de Film Fataal in een Pathé bioscoop/Pathé Thuis (in de klas)
  • Lesmodule door Stichting MOED, door eigen docent te behandelen

Duur Pakket

  • Q&A Glenn (40/50 Minuten)
  • 95 minuten film - Fataal
  • 5 Thema lessen, 20/30 minuten per les

Inhoud Q&A en verhaal gastspreker Glenn

Toen Glenn twintig jaar was stak hij een vijfentachtigjarige man neer in zijn eigen huis. Hij beroofde hem en ging er vandoor. Glenn belande met TBS dwangverpleging voor vijf jaar in de gevangenis. Het veranderde zijn leven voorgoed.. Glenn stelt de scholieren vragen, zodat zij zich bewust verplaatsen in het slachtoffer, de dader en de andere betrokkenen. In de loop van het verhaal geeft hij wat meer informatie over de aanleiding/gevolgen, uiteindelijk vertelt Glenn ook wie hij is: ‘Dat maakt heel wat los bij de scholieren.

Motivatie Glenn

Ik heb zelf heel veel mensen pijn gedaan in mijn jeugd en heb hiervoor een grote prijs betaald, maar die prijs valt in het niet met wat mijn slachtoffers hebben moeten doorstaan. Ik deel graag mijn levensverhaal met jeugd om ze te laten in zien dat ze altijd een keuze hebben, ook al lijkt dit soms niet het geval.

Doelgroep

De Fataal schoolvoorstellingen zijn te boeken voor zowel het VMBO,PO,MBO en het HBO onderwijs. De verschillende pakketten uit ons aanbod worden per school individueel afgestemd op het niveau, leerjaar en het aantal leerlingen. Het begeleidingsteam van Fataal is er toe opgeleid om leerlingen van de verschillende niveaus te begeleiden en ondersteunen.

Video

Of bekijk een andere video van Glenn op de NOS website.

GRATIS OFFERTE

Klik hier om zelf eenvoudig de prijs voor in de bioscoop te berekenen.

CONTACT

Theater in School – Boekingen & Informatie
T +023-5316222
info@theaterinschool.nl
Website www.theaterinschool.nl

Scroll naar boven

We hebben een nieuwe website!

zinvol-gesprek.nl

Deze website gaat binnenkort offline.